Very close to Barcelona, in a coastal town, lies Panoramic House, a house designed by the study of architecture ON-A. The main interest of this residence to be found in its orientation to the landscape. It is only through this, where it begins to form the rest of the architecture creating an effect stage impeccable. In fact, the house takes advantage of the length of the plot to locate all units oriented towards the best views.

The ground floor of Panoramic House is really spectacular at first sight. In it there is the kitchen and a separate lounge / dining area which connect with a large outdoor terrace where you have installed a infinity pool.

If we continue accessing the interior of the house, we find the first floor, in which is located a studio with terrace, two bedrooms and a master suite also with separate terrace.

The interior is complemented with a outside landscaped we rounded up the wonderful views. The house is surrounded by a garden edge and has independent access to the parking, and a lobby with an open staircase protected by a lattice vertical.

Panoramic House is a unique project that has been designed specifically for the family that inhabits it, in that the study has applied a constructive smart and sustainable, and in which materials has been used ad hoc for this environment.

For example, on the deck, you place the elements necessary for the telecommunication facilities and fireplaces, in addition to the solar collectors for the production of sanitary hot water.

We show you now a gallery featuring images of this home that conveys emotion in each of its corners. Their orientation and brightness, in addition to a spacious ground on which it stands, makes it special and unique.

On the ground floor is located the area of daily life

1/6

On the ground floor is located the area of daily life

There is nothing to call attention more than a spacious apartment that enters the light. In fact, where the more you enjoy that brightness is on the ground floor, located, as the area of daily life. A place to interact, relax and enjoy the free space of terrace, pool and garden.

The outer space: an extension of the interior

2/6

The outer space: an extension of the interior

As can be seen in this picture, the outdoor space is an extension of the interior via a wooden deck that overlooks a large swimming pool. The access zone and a space between the platform and the limits of the plot are covered with grass.

The kitchen: a spacious work area, food and laundry room

3/6

The kitchen: a spacious work area, food and laundry room

The user enters the housing from the cota street, where is located an entrance hall with a storage cupboard and an adapted toilet. In front of the access door is the kitchen: a spacious work area, food and laundry room, which is related to the outside through the large glass.

The large lounge has a dining room and study area library

4/6

The large lounge has a dining room and study area library

If we follow this route through the interior of the house, turning to the right, and enter the main space of the house: a large living room with dining area and area of study-library. The entire space opens to a large area with porch and outdoor pool.

An isolated world for the rest

5/6

An isolated world for the rest

The first floor can be considered a world that is “isolated” for the rest. On one end, there is a spacious study. From the hallway gives access to a plain bedroom, a common bathroom, a double bedroom and the suite has a large dressing room, bedroom, bathroom and exit to terrace.

Basement for vehicles and storage

6/6

Basement for vehicles and storage

The basement floor is mainly intended for vehicles and storage. There is a garage for two vehicles, the room facilities, a storage room and a small wine cellar.

More Articles

a dwelling with the landscape as protago…

Categories: Houses

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *