Redistribution and reform in its entirety. This has been the work that has been carried out the interior design studio Marina Sezam in a duplex https://www.revistainteriores.es/85 m2 interior, located in the Avenue Vallcarca Barcelona. The first thing that the team had in mind were the needs of the project; that is to say, a reform for a couple with two children who required the maximum use of natural light and space.

To carry out the redistribution, the project consisted in breaking down all the walls of the original ground floor and arrange it again so that the natural light and visual communication flow between the two facades of the building.

But how to get that color colour that unites each room? For it had a pavement of natural wood slightly tinted white throughout the house and took care of a lot of the color gamut of both the walls as furniture. And, if anything we observe between its corners, is that the natural wood and sand tones very clear provided the perfect base on which to add a splash of color with decorative items and textiles.

Another of the keys of this house is the aprovechación of the space to the maximum. Do wonders, but realistic, with their https://www.revistainteriores.es/85 m2 interior. To do this we took advantage of each one of the corners of the housing, having storage areas that hide away after the mirrors, under the stairs or in the small gaps that are obtained with the arrangement of the furniture.

In this way they managed to liberate most of the space available for the common areas and rooms which, in turn, have a lighting study and simple decor but chromatically very balanced. In fact, the family room holds perfectly accommodated three bedrooms, a study, a kitchen open to the living room and with direct communication to the outside.

This kitchen open to the terrace and integrated with the living room, much care was given to its design to be completely exposed. In the same way that it also sought to prepare the terrace for a scenario that would enjoy the day and the night. In this way, it is lit up and is furnished with furniture for the exterior of Kettalideal for a view of the entire city.

The result of this project out of the study Marina Sezam is a house that is harmonious and full of light in which the outside is an extension perfectly habitable of the interior, for the life in the family or with guests, both day and night.

The kitchen connects to a terrace with living room

1/6

The kitchen connects to a terrace with living room

The kitchen is designed to connect to the terrace and the living room, although it was careful to be completely exposed. Furniture without handle, it is of the Saints and the work that includes the induction invisible is material porcelain distribuïdo by TPB.

A living marked by the natural elements

2/6

A living marked by the natural elements

In the lounge you take care of that colour range of bright colours next to wood. In fact, the furniture used is Treku, the chairs, the sofa is the Joker and the cushions are Güell Lamadrid. All equipped under the good taste and the accompaniment of large plants green leaf.

A terrace open to the city

3/6

A terrace open to the city

Finally, the terrace is thought to operate both day and night. For this to work, it is lit up and is furnished with furniture for the exterior of Kettal creating a wonderful open countryside to the city.

Teen room in white

4/6

Teen room in white

This is one of the rooms youth marked by the light and the naturalness. In their design are set out beds Ikea combined with furniture in white color made to measure.

Master bedroom combined with neutral colors

5/6

Master bedroom combined with neutral colors

In the case of the master bedroom, neutral colors such as white and sand the furniture bring contrast to the black of the wood and lamps Seed Design.

Renovated bathroom

6/6

Renovated bathroom

The children’s swimming was coated with a ceramic Equip, and the furniture is of the series Bath+ by Cosmic. On the other hand, the en-suite bathroom is provided where originally there were two wardrobes, and both the sink area as the furniture is made-to-measure. The toilets are Duravit and the taps of Three and Rovira.

More Articles

A duplex harmonious and full of light on the Avenue Vallcarca

Categories: Houses

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *